T3 Sets in Shop, Weekend Bonus Updates, and Cata PTR

Dear players,

we hope you have been enjoying this beautiful Sunday. We are thrilled to bring you the latest updates for Apollo:

  • We are excited to announce that the Cataclysm prepatch is now ready for testing on the Cata PTR realm! We extend our sincere thanks to the Apollo community for their consistent and valuable feedback that has highly contributed to getting us prepared for the future.
  • We have made the much-loved Tier 3 sets now available for purchase from the shop, so you can enjoy the game with these previously unobtainable armour sets!
  • The Weekend Bonus event has been improved (Bonus weekend boost). Based on your feedback, you can now expect to enjoy the experience bonus each weekend, in addition to the 3 other rotating bonuses (justice/honor points, valor/conquest points, reputation). The information on the current and upcoming bonus is now also available to check out on the website!

We hope you enjoy these updates and continue to be a part of our thrilling adventures on Apollo.

Happy gaming!

Apollo Team

??

Milí hráči,

doufáme, že jste si užili krásnou neděli. S nadšením vám přinášíme novinky týkající se Apolla:

  • S nadšením můžeme říct, že Cataclysm prepatch je nyní připraven k testování na Cata PTR! Chtěli bychom upřímně poděkovat celé komunitě Apolla za její cennou zpětnou vazbu, která významně přispěla k přípravě na budoucí události.
  • Hráči velmi oblíbené Tier 3 sety je nyní možno zakoupit v našem obchodě, takže si můžete užít hru s těmito dříve nezískatelnými sety!
  • Na základě vaší zpětné vazby jsme se rozhodli, že vylepšíme víkendový bonus. Již nyní tedy můžete očekávat, že každý víkend bude mimo rotující víkendové bonusy (justice/honor pointy, valor/conquest pointy, reputace) pokaždé aktivní bonus dvojnásobný bonus na zkušenosti. Veškeré informace ohledně aktuálních a připravovaných bonusech můžete už teď najít na webových stránkách!

Doufáme, že jste s uvedenými novinkami spokojení a budete si i nadále podílet na vzrušujících dobrodružstvích na Apollu.

Přejeme šťastné hraní!

Tým Apollo