Changes to the Account Manager

Dear players,

unfortunately, the issue of RMT (real money trade) was becoming so prominent that we were forced to implement changes in the account manager to combat it, which were just now applied to the website. You may have noticed some of the manager’s features were disabled in the past few days, during which we were working on the solution. What we came up with will unfortunately affect even those of you who use the restricted features for legitimate purposes, but no solution is perfect in this case.

What has changed:

  • The “Send stars” option has been reworked into “Gift stars“. This option is limited to transferring only the stars you were rewarded with from TwinStar, i.e. from donate, events or boosting the Discord server. It is not possible to gift stars that you have received using other means, i.e. already gifted stars, stars from a sold character etc.
  • The character transfer feature has been disabled completely. For the time being, characters can only move to another account through the auction.
  • Receiving a character through the auction will reset the gold stored on the character to a limit based on the character level × 3 (i.e. a level 85 character will have only at most 255 gold when sent through the auction).
  • When using the trade auction, it is no longer possible to trade characters with a significant level difference between them. The restriction is now as follows:
    • A max. level character can be traded only for another max. level character (so only 85 for 85).
    • All other characters can be traded only for another that must be within 10 levels (so a level 40 character can be traded for a level 30 to 50 character) and must not be max. level (so level 80 can be traded for levels 70 to 84).

We understand that those of you who used these features are not happy with these restrictions, and neither are we, but something had to be done to counter the abuse. We will continue to look for better solutions, and we are interested to hear from you too!

Apollo Team

??

Vážení hráči,

problém s RMT (obchodováním s reálnými penězi) se bohužel stal natolik viditelným, že jsme museli zavést změny v Account Manageru proti němu, které jsme právě aplikovali na web. Možná jste si všimli, že některé funkce Manageru byly v minulých dnech, během nichž jsme na řešení pracovali, vypnuty. To, k čemu jsme došli, se bohužel dotkne i těch z vás, kteří tyto funkce používali k legitimním účelům, ale žádné řešení není v tomto případě dokonalé.

Co se změnilo:

  • Možnost “Převod hvězd” byla přepracována na “Darování hvězd“. Tato možnost je omezena pouze na přesun hvězd, kterými vás odměnil TwinStar, tj. z donate, eventů nebo boostování serveru na Discordu. Není možné darovat hvězdy, které jste získali jiným způsobem, tj. již darované hvězdy, hvězdy z prodané postavy apod.
  • Funkce přesunu postavy byla zcela zakázána. Prozatím lze postavy přesouvat na jiný účet pouze prostřednictvím aukce.
  • Při získání postavy prostřednictvím aukce se vyresetuje zlato uložené na postavě podle limitu, který je úroveň postavy × 3 (tj. postava na úrovni 85 bude mít po odeslání prostřednictvím aukce maximálně 255 zlata).
  • Při použití trade aukce již není možné vyměňovat postavy, mezi nimiž je výrazný rozdíl úrovní. Omezení je následující:
    • Postavu na maximální úrovni lze vyměnit pouze za jinou postavu na maximální úrovni (tedy pouze 85 za 85).
    • Jakoukoliv jinou postavu lze vyměnit pouze za takovou, která je v rozmezí 10 úrovní (takže postavu na úrovni 40 lze vyměnit pouze za postavu mezi úrovní 30 a 50) a nesmí být na max. úrovni (takže úroveň 80 lze vyměnit za úroveň 70 až 84).

Chápeme, že ty z vás, kteří tyto funkce používali, jsme těmito omezeními moc nepotěšili, a ani my z nich nejsme potěšeni, ale bylo třeba něco udělat, aby se zabránilo zneužívání. I nadále se budeme snažit hledat lepší řešení a i na váš názor jsme zvědaví!

Tým Apollo