Another Apollo Ⅰ Database Conversion Testing

New: The database has been ported to MoP PTR and is now available to use! Please refer to our previous announcement for instructions about testing.

Dear players,

it’s been more than a week since we started testing the character conversion to MoP. During this time, we have identified many bugs which have cropped up, thanks in no small part to your help! We are very grateful for all your assistance, which has been invaluable for the success of this testing, and that’s why we will do it again.

At the moment, we are porting the Apollo I database to MoP PTR for the second time, with all the issues that we identified addressed as best as we could. This process will take several hours, but when it is done (likely some time until tomorrow noon), the characters on MoP PTR will be reset to the state as they were on Apollo I today. When this happens, we will inform you!

Thank you! ❤️

Apollo Team

??

Nově: Databáze byla nasazena na MoP PTR a je připravena pro testování! Pro instrukce k testování se podívejte prosím do našeho předešlého oznámení.

Vážení hráči,

je to už více než týden, co jsme začali testovat převod postav na MoP. Během uplynulé doby jsme našli mnoho chyb, které se objevily, a to hlavně díky vaší pomoci! Jsme velmi vděční za veškerou pomoc, která byla pro úspěch tohoto testování neocenitelná, a proto ho uděláme znovu.

Momentálně již podruhé převádíme databázi Apollo I na MoP PTR, ale všechny zjištěné problémy jsme vyřešili, jak nejlépe jsme mohli. Tento proces bude trvat několik hodin, ale až bude hotov (pravděpodobně někdy do zítřejšího poledne), budou postavy na MoP PTR vráceny do stavu, v jakém byly na Apollu I dnes. Až se tak stane, budeme vás informovat!

Děkujeme! ❤️

Tým Apollo