Nové itemy v donate obchodě

Vážená komunito,

mnozí z vás nás požádali, abychom vám umožnili zakoupit konkrétní itemy v našem donate obchodu. Dnes vám přinášíme do donate obchodu zcela novou sadu TCG a RaF itemů, včetně mountů/petů, které nejsou jinak získatelné.
Kromě mnoha nových mountů jako je Feldrake nebo X-53 Touring Rocket , bude dostupných spoustu nových petů. Nyní budou k dispozici například Murkablo, který byl rozdáván na BlizzCon 2011, ale i peti jako jsou Gryphon Hatchling, Soul of the Aspects nebo Purple Puffer.

Navíc jsme se rozhodli přivést zpět mounty, které jste si nejvíce žádali. Amani War Bear, Swift Zulian Tiger a Swift Razzashi Raptor. Tyto mounty nebylo možné získat na TwinStaru déle než 10 let a nyní budou opět k dispozici po omezenou dobu.

Doufáme, že s těmito novými mounty a pety vám zpříjemníme váš herní zážitek. (Mějte prosím na paměti, že do našeho obchodu nikdy nepřidáváme žádné itemy typu „pay-to-win“.)

Přidání nových mountů a petů je způsob, jak vám chceme poděkovat za vaší podporu během všech let, kdy nám pomáháte udržet projekt na živu a my můžeme být schopni pro vás rozvíjet nový obsah.

Váš Apollo Tým