Přepracování Twilight Highlands

Vážení hráči,

jak mnozí víte, Twilight Highlands je v současné době stále nedokončená zóna. Zejména pro hráče Hordy není možné tuto zónu pořádně dokončit, pokud se to týká úkolů a ocenění Loremaster.

V posledních měsících jsme se zaměřili na tuto zónu a pracovali na úplném přepracování Twilight Highlands pro obě frakce. V posledních týdnech GM a oddělení QA strávili spoustu času testováním nové verze a dospěli k závěru, že jsme připraveni vám ji zpřístupnit.

Stále zde však jsou některé drobné problémy, konkrétně s oblastmi denních úkolů pro Dragonmaw Clan a Wildhammer Clan, které budou brzy opraveny. Celkově je Twilight Highlands v současné době ve velmi dobré kondici, a tak jsme se rozhodli, že vám dáme malý vánoční dárek.

V neděli 15.12. bude přepracování Twilight Highlands k dispozici na Apollu.

Jako vždy, pokud najdete nějaké chyby, použijte bugtracker k jejich nahlášení.

 

Dodatečné informace:

Uvědomujeme si, že někteří hráči mohli získat ocenění Loremaster pomocí změny frakce. Bohužel v minulosti při změně frakce nebyl správně resetován počet úkolů a kvůli tomu hráči, kteří si změnili frakci, byli schopni získat některá další ocenění/tituly.

To rozhodně nefungovalo takovým způsobem, jak mělo.

Z toho důvodu jsme se rozhodli, že odstraníme/opravíme následující věci při nedělní aktualizaci:

  • Všechny úkoly, které neodpovídají hráčově frakci/rase
  • Ocenění, která se daly získat pouze pomocí zneužití změny frakce (Fading into Twilight, Loremaster – včetně všech titulů a tabartů)

Navíc veškerý postup (související se zónami) v těchto oceněních/kritériích bude přepočítán při nedělním restartu serveru.

Apollo Tým