10 let TwinStar

Vážení hráči,

letošní rok bude pro náš velký projekt s názvem TwinStar speciální. Letos totiž budeme spolu slavit výročí.
A výročí to nebude jen tak ledajaké…budou to kulatiny…

DESET LET TwinStaru

Hned zkraje nám dovolte vyjádřit hluboký obdiv a dík vám všem, díky kterým jsme mohli těchto deset let fungovat. Není to jen o naší snaze vám připravovat herní prostředí v maximální možné kvalitě, je to samozřejmě i vaše ochota trávit váš volný čas právě na našich projektech.

A jak to tedy celé bylo?
5.12.2008 je to datum, kdy se první hráč mohl nalogovat na TwinStar a začít tvořit historii, která letos píše desátý rok. Ne vždy to bylo úplně snadné, ale celá ta velká řádka lidí,
kteří za tím vším stála a stojí, to nikdy nevzdala a snažila se se vším poprat k vaší spokojenosti.
Od prvního TBC, přes WotLK, pak Vanillu až ke Cataclysmu…tam všude je za námi obrovský kus práce a především vás, spokojených hráčů.

Ale zpět k našemu desátému společnému roku. V jeho průběhu budeme postupně přinášet různé extra bonusové akce.

A zítra začne první z nich, která “postihne” Cataclysm realmy Artemis a Hades a WotLK realm Hyperion (některé z položek z této akce najdete jen na konkretním realmu).

Týden double XP

7.3.2018 – 14.3.2018 bude období, ve které bude navýšen XP rating na dvojnásobnou hodnotu. Toto navýšení najdete na VŠECH výše uvedených realmech. Na WotLK realmu bude v celém rozpětí levelu postav, tedy 1-69, na Cataclysm realmech pak v rozmezí 1-79lvl postavy.
Na Cataclysm realmech dojde zároveň ke zvýšení hodnot XP získatelných za veškeré akce v Battlegroundech. Toto navýšení však nebude omezeno délkou této první akce, zůstane již nastaveno TRVALE!

Samozřejmě se vám budeme snažit přinášet i “klasické” bonusy ve formě oprav věcí, na které netrpělivě čekáte (tady se už bavíme o opravách na Cataclysm realmech).

První z nich bude taktéž přístupná od zítřka. Co že to bude?
Sunwell Plateau…kompletně přepracovaná celá instance pro naše “achievement huntery”.

A na čem tedy ještě pracujeme a na co se můžete nadále těšit?
Opravdu silně očekávaná lokace Twilight Highlands…nebojte, tady se soustředí velká dávka úsilí. Opět jsme v pracích notně pokročili a dokončení této pekelné lokace je o kousek blíž. Opravou aktuálně prochází i LFG, Custom Lag Tolerance a samozřejmě Dragon Soul, rogue legendary chain, nové tři dungeony

Věřte, že i letos se máte opravdu na co těšit a káru se jménem TwinStar budeme spolčnými silami táhnout a tlačit dál.

TwinStar tým