Miss Apollo

Milí hráči!

Rok se s rokem sešel, a ačkoliv vánoční slavnosti jsou již za námi a fresh se závratnou rychlostí blíží, máme pro vás připravenou ještě jednu akci, kterou je Miss Apollo. Pokud nevíte, oč se jedná, je to soutěž, kde vyhrávají hráči s tím nejhezčím vybavením, kde se hodnotí vzhled vašich předmětů a nikoliv jejich statistiky.

Miss Apollo se bude konat v sobotu 11. ledna, od 16:00 pro Alianci a od 18:00 pro Hordu. Pokud se chcete zúčastnit jako soutěžící, pro přihlášení pište CM Lidansovi (Discord, fórum, lidansa@twinstar.cz) a uveďte váš nick ve hře a frakci. Pokud se chcete zúčastnit jako divák, předem se ohlašovat nemusíte; budete pozváni, až soutěž začne. Minimální úroveň postavy nutná pro účast není stanovena.

Naše porota během soutěže vybere z každé frakce 10 účastníků, kteří postoupí do dalšího kola (jež se bude konat poté na Discordu). Vybavení (včetně zbraní apod.) bude hodnoceno podle různých kritérií, jako originality, vzácnosti, celkového souladu apod. Naopak vzhled, pohlaví, rasa či schopnosti postavy roli hrát nebudou.

Výherci celé soutěže (zvlášť za Alianci a Hordu) získají jedno z pre-Cata startovních triček a předměty z donate obchodu (vše podle výběru) z těchto kategorií:
1. místo: pet + tabard + ostatní
2. místo: tabard + ostatní
3. místo: ostatní
Hráči vybráni z 1. kola budou navíc odměněni zlatem.

Přihlašování do soutěže bude ukončeno 11. ledna ve 14:00.

Budeme se na vás těšit!
Apollo Tým

Miss Apollo

Dear players!

The year has passed, and even though the Christmas celebration is over and the fresh realm is quickly approaching, we have prepared yet another event for you, which is Miss Apollo. If you don’t know what it is, it’s a contest where the players with the most good-looking equipment win, where it’s the appearance of your items that matters and not their statistics.

Miss Apollo will take place on Saturday, January 11, at 16:00 for the Alliance and at 18:00 for the Horde. If you want to participate as a contestant, send a message to CM Lidansa (Discord, forum, lidansa@twinstar.cz) and provide your in-game nick and faction. If you want to attend as a spectator, you don’t have to enter in advance; you will be invited when the event begins. The minimum character level to attend is not set.

During the contest, our committee will select 10 participants from every faction, who will advance to the next round (taking place on Discord after that). Your equipment (including weapons etc.) will be evaluated based on various criteria, such as originality, rarity, overall consistency etc. On the other hand, appearance, gender, race, or abilities of your characters will not be considered.

The winners of the whole contest (separately for the Alliance and the Horde) will be given one of the pre-Cata starting shirts, and items from the donate shop (all of your choice) from these categories:
1st place: pet + tabard + other
2nd place: tabard + other
3rd place: other
The players selected from the 1st round will also be rewarded with gold.

Contest entry will be closed on January 11 at 14:00.

We look forward to seeing you!
Apollo Team