Apollo pravidla a informace o jazycích

Vážení hráči,

přinášíme vám další informace související se sloučením našich realmů, Artemis a Hades.

Mnozí z vás ví, že Artemis a Hades mají rozdílná pravidla a vlastní GM týmy. V posledních týdnech vybraní členové GM týmů z obou realmů usilovně pracovali na jejich unifikaci a již jsou ve finální podobě, kterou můžete nalézt zde (https://www.apollo-wow.com/project-rules/?lang=cs). Pravidla jsou platná od spuštění Apolla, proto si je ve vlastním zájmu důkladně prostudujte.

Oficiální moderované kanály na Apollu jsou world, characterauction (kanál aukcepostav již není podporován a bude uzamčen) a global, kde v prvních dvou uvedených kanálech se smí komunikovat pouze anglicky, česky a slovensky, a global je čistě anglický. Komunikování v jiných jazycích povede k mute.

Oficiální Discord pro projekt Apollo bude vytvořen ze současného Hades Discordu (https://discord.gg/jdzXZ4A), kde se již můžete připojit. Po sloučení realmů dojde k menším úpravám, aby Discord server lépe odpovídal povaze projektu.

Na Apollu bude zapnutý Complaint System, neboli herní funkce Report Player. Od sloučení projektů bude možné nahlašovat hráče za nevhodné chování, případně porušování pravidel, přímo ze hry. Vzhledem k této možnosti bude jakýkoli report na prohřešek v chatu v Černé listině uzavřen bez uvedení řešení. Pro Černou listinu jsou stále relevantní reporty např. za Wintrading, Hackování, Botování, Bugování, a jiné.

TwinStar tým